Column

Corona

Corona

01-05-2020

Als wij dit stukje schrijven, zien we al 3 weken geen patiënten en is de praktijk gesloten door het corona- virus. We weten ook nog niet hoe we ervoor staan bij het verschijnen van deze Bruist in de Zaanstreek.

Het is goed om te weten dat uw bezoek aan de mondhygiënist altijd zo veilig mogelijk wordt uitgevoerd. Als er een plek is waar men zich al jaar en dag bewust is van het risico van besmetting door aerosolen (druppeltjes in de lucht), dan is het wel de mondzorgpraktijk. Denk daarbij aan steriele wegwerphandschoenen, chirurgisch mondneusmasker en een beschermbril. Sterilisatoren moeten aan hoge eisen voldoen, zodat ook holle ruimtes worden gesteriliseerd.

De behandelruimte wordt goed schoongehouden en oppervlakken worden tussen patiënten door gereinigd met alcohol. Samenvattend: de mondzorgverlener is heel bekend met de aerosolen en treft daar al heel lang stringente maatregelen tegen! Wij hopen dat wij door het tijdelijk sluiten van onze praktijk en alle andere getroffen maatregelen in Nederland onze patiënten weer snel kunnen berichten en een nieuwe afspraak kunnen maken. Wij missen jullie!! Blijf gezond en hopelijk tot snel.

Heijermansstraat 143-A 1502 DJ Zaandam 075-6414653 www.medi-mondzorg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding