bruisende zaken

Meer dan alleen opvang!

Meer dan alleen opvang!

01-07-2020

Als pedagogisch medewerkers vinden wij het belangrijk dat kinderen en ouders zich vertrouwd en veilig voelen op het kindercentrum. Ons motto is dan ook dat wij meer bieden dan opvang alleen.

Wij zorgen ervoor dat elk kind een emotionele band heeft met de leidster van de groep. Een knuffel en een luisterend oor zijn altijd aanwezig. De nadruk ligt hier voornamelijk op de vertrouwde sfeer binnen het kindercentrum en op het coachen van kinderen. Wij werken met gekwalificeerde pedagogisch medewerkers. Onze pedagogisch medewerkers worden regelmatig bijgeschoold.

Warme maaltijd

Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen de juiste voeding krijgen. Daarom houden wij ons aan de richtlijnen zoals vastgesteld door het voedingscentrum. De dagelijkse maaltijden worden klaargemaakt door de groepshulp. Zij kookt iedere dag aan de hand van het weekmenu zodat ouders weten wat de kinderen op welke dag te eten krijgen. Wij bieden dagelijks verse, warme en gezonde maaltijden aan. Het menu varieert wekelijks waardoor wij een rijk aanbod hebben. Voor de baby’s worden er maaltijden klaargemaakt waarin geen zout, olie en andere toegevoegde stoffen zitten.

Creativiteit

Wij als medewerkers vinden creativiteit heel belangrijk en bieden daarom meerdere activiteiten aan binnen het thema. Deze activiteiten worden zowel intern als extern verzorgd. Denk hierbij aan dansles, muziekles, theater, voorleesmiddagen enzovoorts. Ook buitenspelen is een goede bewegingsmonitor voor groot en klein.

Wij streven ernaar 1 juli open te gaan op onze locatie in Hoorn en verwijzen u naar onze website of telefonisch op het nummer 06-18248088.

Locatie: Zaandam, Hof van Zaenden 67 | 075 - 615 22 93 | info@amirakindercentrum.nl | www.amirakindercentrum.nl Locatie: Hoorn, Dampten 16 | 0229-702452

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Zonder liefde   is er geen rouw
Zonder liefde is er geen rouw
De Zaanstreek Bruist
Ben jij flexibel?
Ben jij flexibel?
De Zaanstreek Bruist

Voorkomen is beter dan genezen...
Voorkomen is beter dan genezen...
De Zaanstreek Bruist

De oplossing is Mentorschap.
De oplossing is Mentorschap.
De Zaanstreek Bruist


Het is veilig
Het is veilig
De Zaanstreek Bruist


Minder mensen,  meer verbondenheid
Minder mensen, meer verbondenheid
De Zaanstreek Bruist


Corona
Corona
De Zaanstreek BruistNazorg
Nazorg
De Zaanstreek Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).