Column

De oplossing is Mentorschap.

De oplossing is Mentorschap.

01-07-2020

Soms kan je niet alles overzien en heb je hulp nodig om te kunnen beslissen over de dagelijkse dingen van het leven. Ook kan je niet altijd zelf goed beslissen over naaste familieleden en heb je hierbij hulp nodig.

Heeft u ook zo’n last van alle papieren?

Oplossing is Mentorschap.

Mentorschap is een maatregel om iemand te beschermen die niet goed kan beslissen over zijn verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding. De kantonrechter kan een mentor aanstellen die de persoonlijke (niet financiële) zaken van deze persoon regelt.

De betrokkene, dat is de persoon voor wie de rechter een mentor benoemt, blijft verder handelingsbekwaam en kan en mag bijvoorbeeld zelf zijn testament laten opstellen of aanpassen.

Uw mentor regelt o.a. het volgende: • beslist over uw verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding • komt op voor uw persoonlijke belangen • ziet erop toe dat zorgverleners, behandelaars of instellingen zich aan hun afspraken houden • controleert hoe het met u gaat • grijpt in – als hij het nodig vindt – om uw situatie te verbeteren. Bijvoorbeeld als uw gezondheid achteruitgaat.

Hoe te regelen

Een simpel telefoontje of mailbericht en wij maken met u een afspraak.

Wij zijn een gespecialiseerd, door de Rechtbank erkend en gecontroleerd Bewindvoering kantoor en hebben erkend Mentorschap als specialisatie.

Lid van Branchevereniging PBI. Het eerste gesprek is een kennismaking en de inventarisatie. Na afloop van het gesprek kunnen wij verder gaan samenwerken als wij beide het ‘goede gevoel’ hebben dat er een klik is.

Bel of mail ons!

Koning Bewindvoering en Budgetbeheer wordt geleid door Carla Koning. “Ik houd mij bezig met financiële dienstverlening zoals administratieve dienstverlening, budgetbeheer, beschermingsbewind en curatele. Ik onderhoud een goede samenwerking met andere bewind-voerders om u zo optimaal van dienst te kunnen zijn.”

Koning Bewindvoering en Budgetbeheer Nicolaes Maesstraat 2 - 114 , Zaandam 075 7112122 info@koningbewindvoering.nl www.koningbewindvoering.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding