Column

Ben jij flexibel?

Ben jij flexibel?

01-07-2020

Ik zit in mijn coaching studio naar buiten te staren naar de bladvolle takken in de hoge bomen die voor mijn huis staan. Ze laten zich makkelijk meevoeren door de wind. De takken zijn zo flexibel dat het ze geen moeite kost om mee te bewegen.

Mind & Thoughts by Magda

Ben jij als mens ook zo flexibel? Je laat je weliswaar niet meevoeren door de wind, maar wel door gedachten die komen en gaan en waar je geen controle over hebt. Je kunt er zelfs in vastlopen.

Acceptance & Commitment Training (ACT) is een training die je leert om op flexibele manier om te gaan met gebeurtenissen die je tegenkomt en daarnaast door te blijven gaan met je leven in de richting die belangrijk is voor jou. ACT verbetert de relatie met je gedachten, emoties, lichamelijke sensaties en leefomstandigheden. Deze training bestaat uit zes fases die niet los van elkaar kunnen worden toegepast en elkaar ook nodig hebben. Het geeft je nieuwe inzichten en vaardigheden.

Als Spritueel LevensCoach ben ik oprecht geïnteresseerd in de mens als individu. Ik luister met betrokkenheid naar jouw verhaal en vind het belangrijk dat jij je vertrouwd en veilig voelt. Heb je een levensvraag waar je zelf geen antwoord op hebt of wil je gewoon even sparren.

Bezoek mijn website. Bel me gerust op, ik ben er voor je. LEEF, zoals je eigenlijk zou willen!

Mijn missie is zoveel mogelijk mensen helpen en een bijdrage leveren aan een betere wereld waarin harmonie, vreugde en liefde de boventoon voeren.

Behandelingen: • Acceptance & Commitment Training • Neuro Linguïstisch Programmeren • Healingmeditatie • Brainstormen

Voor meer informatie: Mind & Thoughts by Magda Magda Gort Hertog Albrechtstraat 79, Bovenkarspel 06-49412960 mind.thoughts2019@gmail.com www.mindthoughtsbymagda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)