Column

Gevoelige tanden,  ga ermee naar de mondhygiënist

Gevoelige tanden, ga ermee naar de mondhygiënist

01-08-2020

Het is zomer. Met dat prachtige weer wordt het weer tijd voor een lekker ijsje. Maar oei, wat zijn die tanden toch gevoelig. Het lijkt wel weer erger dan vorig jaar.

Herken je dit? Dan wordt het echt tijd hier iets aan te doen. Waarschijnlijk zijn in dit geval blootliggende tandhalzen het probleem.

Als het tandvlees zich terugtrekt, komen de hals en de wortel van de tand of kies bloot te liggen. Op de wortel van onze tanden en kiezen zit geen glazuur en daardoor kunnen invloeden van buiten gemakkelijk de zenuw van ons gebit bereiken. Op een goede manier poetsen met de juiste borstel, een speciaal hiervoor bestemde tandpasta en een goed voedingspatroon zijn belangrijk om de gevoeligheid aan te pakken.

De mondhygiënist heeft meerdere tips en tricks om het leven met gevoelige tanden aan te pakken. Maak daarom snel een afspraak met ons om toch heerlijk tijdens de zomer van een ijsje te kunnen genieten.

Behandeling door de mondhygiënist wordt geheel of gedeeltelijk vergoed uit uw aanvullende tandartsverzekering.

Heijermansstraat 143-A 1502 DJ Zaandam 075-6414653 www.medi-mondzorg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)