bruisende zaken

Helemaal happy  met je lijf de zomer in?

Helemaal happy met je lijf de zomer in?

01-08-2020

Middels behandelingen met een zeer revolutionair apparaat verlies je vet en worden je spieren getraind. Hoe snel je resultaat hebt, heb je zelf in de hand. Als je naast de behandelingen op je voeding let, gaat het razendsnel. Wil je niet veel aanpassen? Dan duurt het wat langer.

t/m 15 sep. de intake en proef-behandeling voor slechts € 49,-

Waarom zou je voor Easyslim.nu kiezen?

Het unieke van deze methode is dus dat jij het tempo van afslanken bepaalt. Je krijgt voedingsschema’s die bij jou passen (we maken ze samen) en die je dus vol kunt houden. De resultaten worden wekelijks geëvalueerd waardoor we altijd snel kunt bijsturen. Tevens worden er eigen producten verkocht die het afslanken nog meer bevorderen en gemakkelijker maken.

Dit alles in een zeer laagdrempelige sfeer: geen wijzende vingertjes, geen afkeurende blikken. Jij bent én blijft baas over jouw lichaam.

Intake en proefbehandeling

Er vindt altijd eerst een oriënterend gesprek plaats, waarbij wij kijken of jouw doel haalbaar is, hoeveel behandelingen daarvoor nodig zijn en in welk tempo je dat wilt doen. Hierna vindt de daadwerkelijke behandeling met het apparaat plaats. Je ligt ongeveer 40 minuten op de behandeltafel, ondertussen kun je bijvoorbeeld een boekje lezen. De meeste mensen ervaren het als ontspannend en het is 100% veilig. Er wordt ook aangetoond dat het werkt, middels een meting op diverse plaatsen. Ben je niet minimaal vier centimeter kwijt? Dan is de proefbehandeling gratis.

Maak nu een afspraak!

Easyslim.nu Zaandam Eigenaresse: Annemiek Hendrikse Westzijde 156, Zaandam 0610385420 zaandam@easyslim.nu www.easyslim.nu/zaandam

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Zonder liefde   is er geen rouw
Zonder liefde is er geen rouw
De Zaanstreek Bruist
Ben jij flexibel?
Ben jij flexibel?
De Zaanstreek Bruist

Voorkomen is beter dan genezen...
Voorkomen is beter dan genezen...
De Zaanstreek Bruist

De oplossing is Mentorschap.
De oplossing is Mentorschap.
De Zaanstreek Bruist


Het is veilig
Het is veilig
De Zaanstreek Bruist


Minder mensen,  meer verbondenheid
Minder mensen, meer verbondenheid
De Zaanstreek Bruist


Corona
Corona
De Zaanstreek BruistNazorg
Nazorg
De Zaanstreek Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).