Adverteren werkt!

bruisende zaken

Het knippen van krullend haar... ...een vak apart

Het knippen van krullend haar... ...een vak apart

01-09-2020

Als je krullen hebt dan heb je waarschijnlijk al ondervonden dat het knippen van je haar een uitdaging kan zijn. Wordt het op een “krulonvriendelijke” manier geknipt dan kan je na afloop pluizend haar hebben of krullen die niet meer mooi bundelen. Het knippen van krullen is een vak apart en laten wij daar nu juist in gespecialiseerd zijn!

Ervaar het zelf!

CURLSYS®Mastercircle Member

Wij knippen al ruim 20 jaar krullend haar met de CURLSYS® kniptechniek en de bijbehorende gepatenteerde scharen. Deze revolutionaire kniptechniek waarbij het haar per bundel geknipt wordt, is bedacht en verder doorontwikkeld door Brian McLean. Dankzij intensieve trainingen en jaarlijkse masterclasses zijn we inmiddels één van de weinige McLeanCURLSYS® Mastercircle Members in Nederland. Een groot aantal van onze klanten is fan van deze techniek en rijdt er graag een flink stuk voor om. Je krullen zijn bij ons dus in veilige handen!

De ene krul is de andere niet

Bij een CURLSYS®-behandeling wordt gekeken wat voor soort krul je hebt, en wat deze nodig heeft om het best tot zijn recht te komen (ondersteuning, lucht, volume etc). Na een CURLSYS®-behandeling zullen je krullen beter blijven zitten, minder pluizen en makkelijker hanteerbaar zijn. De producten die tijdens de behandeling gebruikt worden zijn ook afgestemd op de soort krul die je hebt.

Inbegrepen bij de behandeling

Kom je voor het eerst, dan wordt eerst gekeken hoe je krullen vallen als je haar droog is en wordt gevraagd wat je wensen zijn. Vervolgens wordt je haar gewassen met een krullenproduct dat bij jouw haar past. Daarna begint het knippen. Tijdens de behandeling kan je al je vragen over verzorging van je krullen kwijt aan de kapper of kapster die je knipt. Aan het einde van de behandeling wordt je haar gedroogd en geven we je tips over hoe je het best met je krullen om kan gaan.

Ben je een Curly Girl? Wij hebben in onze salon een productlijn die aan de CG-voorwaarden voldoet.

Nieuwsgierig?

Kijk op onze website voor meer informatie, foto’s en het maken van een afspraak www.leeringenpartners.nl/kapsalon/curlsys/

Zuiddijk 139 | Zaandam | 075-6163875 | www.leeringenpartners.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).