bruisende zaken

Dé praktijk voor u en uw kunstgebit!

Dé praktijk voor u en uw kunstgebit!

01-09-2020

Feiko Brugman maakte via zijn schoonvader, oprichter van Prothista, kennis met het vak van tandprotheticus. Hij werkte hier zes jaar lang met veel plezier, maar besloot toen zijn horizon te verbreden. In 2010 startte hij zijn eigen tandtechnisch laboratorium in Wormerveer. In 2014 keerde hij terug op het oude nest en nam hij het stokje over van zijn schoonvader.

‘Wij staan voor aandacht, kwaliteit en vakmanschap’

Mede dankzij zijn gedrevenheid en het gebruikmaken van de nieuwste ontwikkelingen in de markt, waaronder 3D-techniek, is Prothista anno 2020 nog steeds een groeiende en bloeiende praktijk.

Het team van Prothista Brugman bestaat – naast Feiko – uit een backoffice-manager/directie assistent, receptioniste, tandtechnicus en mondhygiëniste. Je kunt bij Prothista Brugman terecht voor alle uitneembare kunstgebitconstructies. “Hierbij kun je denken aan volledige kunstgebitten, al dan niet op implantaten, maar ook aan gedeeltelijke kunstgebitten van kunststof of deels van metaal (frames). Circa tachtig procent van ons werk betreft gebitsprotheses op implantaten.”

De wens van de patiënt centraal

Hoe gaat Feiko precies te werk? “Wij zien de patiënt meerdere malen in onze praktijk, maar vooral tijdens een eerste gesprek probeer ik een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de wensen van de patiënt. Door op een ongedwongen manier met elkaar in gesprek te gaan, leer ik de persoon tegenover mij goed kennen in de korte tijd die we elkaar zien. Wat ik maak, bepaalt voor de komende vijf jaar het uiterlijk en het zelfvertrouwen van degene die voor me zit. Pas als de patiënt tevreden is, is het eindproduct een succes.”

Volop persoonlijke aandacht

“Onze kracht ligt in onze omgang met de patiënten. We willen hen waar mogelijk ontzorgen en gaan tot het uiterste om tot een mooi en passend eindresultaat te komen. Het persoonlijke contact vinden wij heel belangrijk. We besteden dan ook veel aandacht aan onze patiënten. Ik heb altijd al een laagdrempelige praktijk voor ogen gehad, ons kent ons. Ik denk dat wij hierin zijn geslaagd!”

Vlietsend 9b, Krommenie | 075-6707636 info@prothista.nl | www.prothista.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).