Adverteren werkt!

bruisende zaken

Haarwerk op maat

Haarwerk op maat

01-09-2020

In haar kapsalon liep Fiona Ofman regelmatig tegen hoofdhuidproblemen en andere zaken als tijdelijk en permanent haarverlies aan. Iets wat haar uiteindelijk triggerde om zich te gaan specialiseren op dat gebied.

“Hulp en ondersteuning bij haarproblemen”Altijd ruim 80 mutsjes op voorraad, dus genoeg keuze!

Vrijblijvend

“Ik heb mij laten bijscholen en sindsdien verzorg ik, naast mijn werk als kapster, als haarwerkster haarwerken voor mensen met haarproblemen. Ik vind het belangrijk om mijn klanten een mooi haarwerk aan te meten dat goed past. Tijdens een afspraak zijn er uiteraard geen andere klanten in de salon, maar ook een huisbezoek of een bezoek aan een zorginstelling behoort tot de mogelijkheden. Geen enkel probleem! Het eerste gesprek is bovendien altijd vrijblijvend en zonder kosten.”

Eerlijk advies

Wat voor kleur of soort haarwerk je ook zoekt, Fiona kan je ongetwijfeld helpen. “Door de vele leveranciers waarmee ik werk, is er voor elk budget wel wat te krijgen. Op basis van iemands situatie – is het haarverlies bijvoorbeeld tijdelijk of permanent – en wensen geef ik altijd een eerlijk advies, maar de klant maakt uiteindelijk altijd zelf de keuze. Die moet zich er immers prettig bij voelen. Doordat ik behalve als haarwerkster ook nog als kapster werk, is het stijlen en modelleren in een kapsel naar wens geen enkel probleem. Sowieso volg ik nog altijd vele cursussen en scholing, zodat ik ook op de hoogte ben van alle nieuwe technieken.”

Hoofdhuidverzorging

“Behalve over haarwerken, adviseer ik mijn klanten ook over hoofdhuidverzorging, heel belangrijk! Hiervoor werk ik met producten van Mediceuticals, die ook erg fijn zijn in combinatie met een haarstuk of haarwerk.

Nieuwsgierig of ik ook iets voor jouw haarproblemen kan betekenen?

Informeer dan gewoon eens naar de mogelijkheden.”

Eerlijk advies en hulp bij haarverlies door chemotherapie, alopecia of ander haarverlies. Erkend Haarwerk specialist, dus aangesloten bij alle zorgverzekeraars waardoor vergoeding mogelijk is!

Fiona's kapsalon en haarwerken | Eigenaar: Fiona Ofman | Lambert Meliszstraat 29A Westzaan | 06-24304074 | www.fionaskapsalon.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).