bruisende zaken

De beste zorg  voor je mond

De beste zorg voor je mond

01-09-2020

Een fris, schoon en gezond gebit, wie wil dat nu niet? Daarom is het verstandig om regelmatig een bezoekje te brengen aan de mondhygiënist. Mensen uit Zaandam en omstreken kunnen hiervoor bijvoorbeeld terecht bij Medi-Mondzorg Mondhygiënisten, gevestigd in Gezondheidscentrum Zaandam Oost aan de Heijermansstraat 143A in Zaandam.

Ik, Willy Kloosterboer-Eschweiler, ben praktijkeigenaar en heb het grootste gedeelte van mijn carrière als mondhygiëniste gewerkt op poli kaakchirurgie in het Zaans Medisch Centrum. In 2015 ben ik, omdat ik niet mee kon naar het nieuwe ziekenhuis, verhuisd naar Gezondheidscentrum Zaandam Oost (dit is schuin tegenover het ziekenhuis). Ik werk overigens nog steeds nauw samen met de kaakchirurgen en al mijn patiënten zijn destijds gewoon ‘meeverhuisd’.

Sinds januari dit jaar ben ik een samenwerking aangegaan met Ingrid Wafelbakker-Marner, een oud-studiegenoot die mij ‘tegenkwam’ in de Bruist. Ingrid heeft dertig jaar in de USA gewoond en gewerkt en is nu weer terug op Zaanse bodem. Zij werkt op woensdag in mijn praktijk en we hebben een fijne en gezellige samenwerking. Onze behandelmethode is nagenoeg hetzelfde door onze gelijktijdige opleiding en we houden er dezelfde visie op na.

Waarvoor kunnen mensen bij ons terecht? Uiteraard voor alle standaard mondhygiënische behandelingen. Daarnaast ben ik door mijn jarenlange werkervaring in het ziekenhuis en de nauwe samenwerking met de kaakchirurgen inmiddels specialist op het gebied van implantaten, tandvleesproblematiek en slechte adem.

Waarom moet men naar een mondhygiënist? Omdat wij via voorlichting en behandeling tandvleesproblemen en gaatjes proberen te voorkomen, adviseren hoe een gebit het best schoongemaakt kan worden en simpelweg bijdragen aan een fris, schoon en gezond gebit. Wij bieden een stukje preventie, waardoor ernstige gebitsklachten en verdere gezondheidsklachten kunnen worden voorkomen.

Vergoedt de verzekering dit? De behandeling wordt geheel of gedeeltelijk vergoed uit de aanvullende tandartsverzekering. Om patiënten te ontzorgen nemen wij het contact met de verzekeraar uit handen. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom.

Eigenaar: Willy Kloosterboer-Eschweiler Heijermansstraat 143-A | Zaandam 075-6414653 | www.medi-mondzorg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).