Column

Zelfvertrouwen moet je bouwen

Zelfvertrouwen moet je bouwen

01-09-2020

‘De verandering die jij zoekt zit altijd in jezelf’. Een mooie quote om over na te denken. Wat ik bij verandering in mijn coaching studio tegenkom is dat mensen ongeduldig zijn. Als de verandering niet binnen een korte tijd te merken is, wordt er gedacht ‘zie je wel, het lukt niet’.

Mind & Thoughts by Magda

Deze negatieve gedachten maken je erg onzeker en komen van je ego. Heel je leven draag je overtuigingen met je mee waarvan jij denkt dat ze waar zijn. En je ego wilt je dat ook doen geloven. Helaas moet ik je teleurstellen! Je bent en wordt gedurende je leven gevormd door opvoeding en omgeving, door normen en waarden van je ouders, school, religie, sportclub, vrienden, sociale media. Dit zijn ingesleten gedachten en overtuigingen. Opgeslagen in je onderbewustzijn.

En nu je eindelijk beseft dat de overtuiging die jij hebt omgevormd moet worden om comfortabel of succesvol in het leven te staan, lukt het niet! Heb vertrouwen in jezelf. Word niet onzeker. Het is een proces! Zelfvertrouwen moet je bouwen. Iedere dag wordt het vertrouwen in jouw veranderingsproces sterker en sterker.

Deze krachtige affirmatie zal je helpen; ‘Ik laat me niet tegenhouden door mijn onzekerheid’.

Wil je een coaching gesprek of brainstorm gesprek; mail me, bel me of bezoek mijn website voor informatie.

Leef, zoals je eigenlijk zou willen! Bezoek mijn website. Bel me gerust op, ik ben er voor je. LEEF, zoals je eigenlijk zou willen!

Mijn missie is zoveel mogelijk mensen helpen en een bijdrage leveren aan een betere wereld waarin harmonie, vreugde en liefde de boventoon voeren.

Behandelingen: • Acceptance & Commitment Training • Neuro Linguïstisch Programmeren • Healingmeditatie • Brainstormen

Voor meer informatie: Mind & Thoughts by Magda Magda Gort Hertog Albrechtstraat 79, Bovenkarspel 06-49412960 mind.thoughts2019@gmail.com www.mindthoughtsbymagda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)