bruisende zaken

Trouwlocaties in Amstelveen

Trouwlocaties in Amstelveen

25-09-2020

Wat leuk dat jullie gaan trouwen! Maar waar gaan jullie het startsein geven voor de rest van jullie gezamenlijke leven?

Of jullie elkaar nu in de kroeg zijn tegenkomen of er was een matchmaker voor nodig om jullie bij elkaar te brengen: het gaat om het eindresultaat. In Amstelveen zijn heel wat trouwlocaties om uit te kiezen.

Trouwen in het groen
Wist je dat het Amsterdamse Bos, inclusief het Bloesempark, maar liefst drie keer groter is dan Central Park in New York? Elk jaar komen er zes miljoen bezoekers naar het bos en misschien horen daar jullie bruiloftsgasten ook wel bij!

Naast het bos en Groengebied Amstelland telt Amstelveen diverse bijzondere (heem)parken. Mocht je fan zijn van de natuur, dan kun je er dus voor kiezen om te gaan trouwen in het Broersepark, De Braak, het Jac. P. Thijssepark of het Koos Landwehrpark.

Van trouwzalen tot musea
Zoek je een zaal waar je de bruiloft kunt vieren nadat jullie elkaar eeuwige trouw hebben beloofd? Daarvan zijn er in Amstelveen heel wat, waaronder enkele beroemde en authentieke trouwlocaties. Denk daarbij aan Loetje in de Liefde, Brasserie Paardenburg, De Amsteltuin, De Jonge Dikkert of de Buitenplaats Wester-Amstel. En als je een beetje op onderzoek uitgaat, kom je er nog veel meer tegen. Je komt dus vast en zeker uit bij de trouwzaal die perfect is voor jullie huwelijksfeest.

Zijn jullie liefhebber van kunst en cultuur? Het wereldberoemde Cobra Museum met de Japanse kiezeltuin van Tajiri of Museum Jan van der Togt met al zijn glaskunst: er zijn heel wat mooie plekken te bedenken in Amstelveen waar jullie elkaar het jawoord kunnen geven. Daarbij is het natuurlijk wel belangrijk dat het een plek is die jullie allebei aanspreekt. Overleg dus eens wat écht bij jullie past.

Aan jullie de keuze!
Nog een tip: laat je niet leiden door de mening van familie en vrienden, maar bepaal zelf hoe jullie de dag ingericht willen hebben. Dan denk je er later het fijnst aan terug.

En dan moeten we het ook nog even over het kostenplaatje hebben, want een bruiloft is niet goedkoop. Maar voor veel mensen is het wel de dag van hun leven, dus zij hebben het er graag voor over. Ook als ze het niet direct op hun spaarrekening hebben staan. Geld lenen zou een optie kunnen zijn om je trouwfeest te betalen. Overleg samen hoe jullie de financiering willen regelen.

Veel plezier gewenst op jullie geweldige trouwdag!

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding