bruisende zaken

‘Ik ga meteen voor de beste opname’

‘Ik ga meteen voor de beste opname’

01-11-2020

Jan Geerling is al meer dan dertig jaar actief in de fotografie. Naast een opleiding aan de Foto-vakschool in Amsterdam volgde hij diverse masterclasses en won hij onder meer een fotowedstrijd van fotoblad FOCUS.

Meer dan 30 jaar ervaring!

Jan heeft geen vast onderwerp waar hij het liefst foto’s van maakt, hij maakt foto’s die een gevoel bij de kijker oproepen. “Ik schiet niet lukraak foto’s met de hoop dat er een goed plaatje tussen zit, maar ga meteen voor de beste opname”, aldus Jan.

Gespecialiseerd in het retoucheren en inkleuren Met oog voor compositie, lef en geduld wacht Jan op het juiste moment om de knop in te drukken. Van foto’s manipuleren houdt hij niet, buiten het corrigeren van de belichting of kleur. Naast zijn eigen fotografie heeft hij zich ook gespecialiseerd in het retoucheren en inkleuren van oude foto’s.

U kunt Geerling Fotografie benaderen voor uw bruiloft, jubileum, portret, interieur, bedrijf, social media en reportagefotografie. Ook maatwerkfoto’s die aansluiten qua kleur en of onderwerp bij het interieur van uw woning of bedrijfsstijl.

Nieuwsgierig naar wat Jan voor u kan betekenen? Neem dan contact op!

Geerling Fotografie | info@geerlingfotografie.nl | 06 55 89 37 54 | www.geerlingfotografie.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding