bruisende zaken

Van stress naar energie

Van stress naar energie

01-11-2020

Ben je moe en lusteloos? Loop je de hele dag te rennen en te vliegen en sta je stijf van de spanning? Heb je vage fysieke klachten en kun je ’s avonds niet in slaap komen? Of ben je juist angstig en heb je het gevoel vast te zitten? Stress transformatie coach Jacqueline Brandes helpt je maar al te graag om je leven weer op orde te krijgen!

‘Laat zien wie jij echt bent!’

Jacqueline weet waar ze het over heeft. Na haar scheiding zat ze als moeder van twee dochters van inmiddels acht en twaalf jaar oud financieel volledig aan de grond en was ze zelfs een tijdje dakloos. “Ik zat op een gegeven moment zowel mentaal als fysiek helemaal vast in de modder”, vertelt ze bewogen. “Mijn rugzakje zat gewoon te vol. Ik werd gedwongen stil te staan bij wat ik nu echt wilde. Praten met een psycholoog had voor mij geen zin,. Ik wist dat de verandering in mindset die ik nastreefde toch echt uit mezelf moest komen. Uiteindelijk hebben Psych-K en Body Mind Release therapie mij mijn leven teruggegeven.” 

De passie

“Die stress transformatie gun ik iedereen. Om die reden ben ik mijn praktijk MunayQi begonnen. MunayQi betekent letterlijk ‘ben degene die je echt bent, in liefde vanuit je hart’. En dat is precies wat ik nastreef: jou weer in contact laten komen met wie je in werkelijkheid bent en je in staat stellen om het uiterste uit jezelf te halen. In mijn logo heb ik ook niet voor niets een kolibrie verwerkt. Die staat symbool voor energie, veerkracht en vreugde. Het is mijn passie om mensen te coachen naar meer zelfvertrouwen, meer welzijn en een glimlach in de spiegel. Maak je dromen waar!”

Het CREATE-model

anuit haar ervaringen heeft Jacqueline het zogenaamde CREATE-model ontwikkeld. “Dit is een onderbouwd stappenplan dat jou de inzichten geeft die je nodig hebt om belemmerende gedragspatronen en overtuigingen los te laten en het leven te creëren dat je voor jezelf voor ogen hebt. Ik richt me daarbij met name op drukbezette, ondernemende vrouwen die vele ballen in de lucht moeten houden en moeite hebben om werk en gezin met elkaar te combineren. Hoe kun je ‘high performance’ zijn op al die gebieden zonder jezelf te verliezen?”

Een sterkere en gelukkigere versie van jezelf

“We beginnen altijd met een vrijblijvende intake in mijn sfeervolle praktijkruimte in Purmerend. Hierin bespreken we wat je hulpvraag is en waar je precies aan wilt werken. In samenspraak stellen we een traject op maat samen. Dankzij mijn achtergrond als natuurgeneeskundig therapeut kan ik diepgaande één-op-één coachinggesprekken indien nodig combineren met Ayurveda geneeswijze, therapeutische voetreflex en pijnbestrijding. De kracht van deze unieke combinatie is dat de reset daarmee voelbaar wordt op mentaal, fysiek, emotioneel én spiritueel niveau. Alles wat nodig is om te komen tot een sterkere en gelukkigere versie van jezelf. Wacht dus niet tot je lichaam zegt ‘ho, stop en niet verder’, en kom nu in actie!”

Tip: je kunt bij MunayQi ook een online programma volgen. Zie www.munayqi.nl voor alle mogelijkheden.

‘Reset your mind & soul’

Amstellaan 2, Purmerend | 06-50869750 | info@munayqi.nl | www.munayqi.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding