bruisende zaken

Afvallen  kan ook anders

Afvallen kan ook anders

01-12-2020

Veel mensen willen afslanken, maar dat valt vaak niet mee in het drukke leven van alledag. Werk, thuis, kinderen, sport, hobby’s en sociale verplichtingen bepalen vaak ook wat we eten. Even een snelle hap of gemaksvoeding, goed eten en drinken schiet er dan vaak al snel bij in. Veel afslankmethodes bieden, maar een zeer tijdelijke oplossing en houden het jojo-effect in stand. Dat het anders kan bewijzen de afslankstudio’s van Easyslim.nu.

Benieuwd wat we voor je kunnen doen? Kijk dan eens op onze website!

Sinds 1 april 2018 is Annemiek Hendrikse actief in Zaandam. Deze zeer goed bezochte studio is per 7 september verhuisd naar een prachtig nieuw pand met drie behandelkamers aan de Westzijde 156. De studio’s van Easyslim.nu werken met een geavanceerd apparaat dat werkt met ultrasound en elektrostimulatie. De ultrasound techniek zorgt ervoor dat vet uit de vetcel gaat en via het lymfestelsel het lichaam verlaat. Tegelijkertijd worden met elektrostimulatie de spieren getraind. Dit gebeurt terwijl de klant ontspannen en comfortabel op een behandeltafel ligt. Een behandeling duurt ongeveer een uurtje en is geheel pijnloos en veilig.

Annemiek Hendrikse is franchisenemer van Easyslim.nu. Als zelfstandig ondernemer leidt ze haar vestiging van deze afslankformule. Zij is, samen met de twee medewerksters Diana en Patricia, verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de vestiging. Voortdurend wordt vanuit het hoofdkantoor van de Franchiseformule in Almere professionele ondersteuning en bijscholing aangeboden.

Zien wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of app voor een intake en proefbehandeling naar 06 10385420, of mail naar zaandam@easyslim.nu.

Nu voor maar € 49,-

Easyslim.nu Zaandam Eigenaresse: Annemiek Hendrikse Westzijde 156, Zaandam 0610385420 Zaandam@easyslim.nu www.easyslim.nu/zaandam

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding