Column

Start 2021 goed!

Start 2021 goed!

01-02-2021

Negatieve gedachten en gevoelens nemen de overhand. Al een half jaar slaap je onrustig, is je geheugen slecht en ben je altijd moe. In onze huidige tijd worden geld, status, macht en uiterlijk vertoon belangrijk geacht.

Behoefte om iets te bereiken en er voor iedereen te zijn (behalve voor jezelf), omdat het lijkt dat de omgeving dit eist, sla jij op als spanning in je lichaam. Stressoren, vaak gedachten in je hoofd, zetten je regelmatig zinloos op scherp. Bijvoorbeeld bij het gebruik van het woordje ‘moeten’. Of door het vastklampen aan verleden of toekomst. Maar heb jij ooit iets ervaren, gedaan, gedacht of gevoeld buiten het Nu om? Aanvaarding van ‘wat is’ op dit moment is de oplossing naar loslaten. Accepteer dat dingen niet altijd gaan zoals jij het wilt en dat er altijd mensen zullen zijn die jou niet behandelen zoals jij behandeld wilt worden. Loslaten is trouwens niet hetzelfde als opgeven. Loslaten is ontspannen. Juist dan kunnen er mooie dingen uit je handen komen, want je energie stroomt dan beter. Makkelijker gezegd, dan gedaan? Mijn tip: vraag hulp en ga van stress naar KrijgerGodinnen Power! “Onze overlevingsmodus leren loslaten in lichaam en geest helpt je zien waar het werkelijk om draait.” MunayQi Stress Transformatie Therapeut Jacqueline Brandes

Natuurgeneeskunde en Coaching | Amstellaan 2, Purmerend | 06-50869750 | info@munayqi.nl | www.munayqi.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)