Column

Bleken en goede mondhygiëne

Bleken en goede mondhygiëne

01-03-2021

Zoals u in de vorige Bruist hebt kunnen lezen biedt Medi-Mondzorg Mondhygiënisten nu ook een bleekbehandeling aan om u een stralend uiterlijk te geven. Maar in eerste instantie vinden wij het belangrijk dat het gebit gezond is. En dat kun je alleen bereiken door een goede mondhygiëne.

Waarom is het zo belangrijk dat we ons gebit goed reinigen? In de eerste plaats voor een frisse adem en om er verzorgd uit te zien. Maar veel mensen weten niet dat het uitermate belangrijk is voor de algehele gezondheid. Daarom is ook alleen poetsen niet genoeg en moet er dagelijks ook tussen de tanden en kiezen gereinigd worden. Naast gaatjes bestaat er namelijk een veel grotere bedreiging voor het gebit en dat is tandvleesontsteking. Omdat je tandvleesontsteking niet voelt, kan deze zich met rasse schreden uitbreiden richting kaakbot en er zo voor zorgen dat de tanden en kiezen los gaan staan en uiteindelijk uitvallen. De enige manier waarop je ontdekt dat je tandvleesontsteking hebt, is als het tandvlees bloedt bij poetsen of stokeren/rageren. Er is dan een teveel aan ongunstige bacteriën in de mond aanwezig, wat dan niet alleen een bedreiging vormt voor het gebit zelf, maar ook voor bijvoorbeeld de hartspier.

Je reinigt je gebit dus niet alleen maar voor een compliment van de tandarts of mondhygiënist, maar vooral voor je algehele gezondheid, want een constante ontsteking in je lichaam is iets wat je niet wilt.

Voor een gezonde, stralende en witte glimlach kunt u zonder verwijzing, bij ons terecht. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom en uw behandeling wordt geheel of gedeeltelijk vergoed uit de aanvullende tandartsverzekering. De eventuele bleekbehandeling is voor eigen kosten.

Heijermansstraat 143-A 1502 DJ Zaandam 075-6414653 www.medi-mondzorg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)