Column

Start met puin ruimen!

Start met puin ruimen!

01-04-2021

Je lichaam vertelt je feilloos welke angsten of overtuigingen jou in de weg zitten. Bijvoorbeeld in de vorm van chronische stress en spanning in spieren of gewrichten. Wellicht verklaar je dit rationeel omdat je te hard gewerkt hebt, ouder wordt of gevallen bent. Maar dingen gebeuren niet zonder reden.

Stel jezelf eens voor dat het lichaam een ladekast is met zeven lades, gevuld met angsten, vecht- en vluchtgedrag en nog maar een klein beetje positieve gevoelens. Logisch dat je moe of somber bent en vaak klaagt met al dat puin opgehoopt in die lades. Zonde van je tijd. Ga puin ruimen! Het vraagt wat moed om het pad van je hart te volgen en niet dat van je ouders, leraren of vrienden. Want door nare ervaringen, opvoeding en de media, draag je een negatieve ballast die de bril waar jij mee naar je werkelijkheid kijkt, vies maakt. Dit maakt je hoofd overvol en mistig. Je overziet het niet meer. Voel jij je afhankelijk van je omgeving? Of boos en geïrriteerd? Spoiler alert: jij bent de enige die verantwoordelijk is voor je lijden.

Houd jij je al een tijdje klein? Ben jij toe aan lichter leven? Ik help je graag de regie over je leven te herpakken! Hoe? Door op zoek te gaan naar jouw kolibrie. De kolibrie is een veerkrachtig, klein, maar sterk vogeltje met een heldere blik op wat is geweest. Ervaar vreugde in het Nu en balans tussen werk en ontspanning.

DROOM, DOE, LEEF

Natuurgeneeskunde en Coaching | Amstellaan 2, Purmerend | 06-50869750 | info@munayqi.nl | www.JacquelineBrandes.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)