bruisende zaken

Een goed gebit begint bij Studio Kies

Een goed gebit begint bij Studio Kies

01-05-2021

In 2014 startte Daniëlle van Laar haar tandartspraktijk in een kleine studio aan de Dorpsstraat in Assendelft. Ze begon in haar eentje en in de loop der tijd groeide de praktijk uit haar jasje. In januari 2020 verhuisde ze naar een nieuw pand aan de Rode Ring. Uiteraard samen met haar enthousiaste team, bestaande uit onder andere een collega tandarts, een mondhygiëniste, drie assistentes en een baliemedewerkster.

‘Voorkomen is beter dan genezen’

“Te groot groeien willen we niet”, vertelt Daniëlle. “Juist in de kleinschaligheid ligt onze kracht. Patiënten hebben altijd te maken met dezelfde twee ervaren tandartsen. Dat maakt het contact heel persoonlijk. Je hoeft bovendien niet twee keer hetzelfde verhaal te vertellen. Niemand komt voor zijn plezier naar de tandarts. Wij zorgen ervoor dat je je hier snel op je gemak voelt. Het is niet erg als je bang bent. We nemen alle tijd om je stap voor stap uit te leggen wat we gaan doen.”

Corrigeren afwijkende mondgewoontes

Studio Kies biedt een compleet pakket aan behandelingen: van de halfjaarlijkse controles tot preventieve mondzorg. Daarnaast komt iedere twee weken een tandtechnicus langs voor het maken van o.a. protheses en plaatjes. “Verder bieden we preventieve orthodontie aan. Scheve tanden zijn in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht niet aangeboren maar ontstaan meestal door verkeerde mondgewoonten. Denk aan ademen door de mond of een lage tongpositie. Met een myobrace, een siliconen beugel, kun je die gewoonten blijvend corrigeren als je er zo vroeg mogelijk mee begint.”

Aandacht voor preventie

Sowieso besteedt Studio Kies veel aandacht aan preventie. “We hebben bijvoorbeeld een speciaal programma voor kinderen, waarbij ze leren om goed te poetsen. Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen.”

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze praktijk? Kom eens langs om kennis te maken. We hebben nog ruimte voor nieuwe patiënten!

Rode Ring 5, Assendelft | 075-2400040 info@studiokies.nl | www.studiokies.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding