bruisende zaken

Méér rust en ruimte?

Méér rust en ruimte?

01-05-2021

Ben jij thuis of op je werk het overzicht kwijt? En kun je wel wat hulp gebruiken om orde te scheppen in de chaos van je dagelijkse bestaan? Caro’s Organizing biedt hulp. “Ik kom je graag helpen om samen met jou schoon schip te maken”, aldus eigenaresse Caroline Blaauboer.

Kun jij ook wel wat meer rust en ruimte in je leven gebruiken. Neem dan zeker contact op met Caroline

Structuur en overzicht, Caroline houdt er al van zolang ze zich kan herinneren. “Zelfs als kind was mijn kamer al netjes. Daar voel ik mij nu eenmaal goed bij.” Dat ze het creëren van structuur en overzicht ook beroepsmatig voor anderen zou kunnen doen, wist Caroline echter niet. Tot ze enkele jaren geleden een programma hierover op tv zag. “Ik ben mij er meteen in gaan verdiepen, heb een gerichte opleiding gevolgd en ben sinds 2015 werkzaam als professioneel organizer.”

Samen!

Sindsdien kunnen zowel particuliere als zakelijke klanten bij haar terecht om weer meer rust en ruimte in hun leven te krijgen. “Je kunt tegen heel wat problemen aanlopen als je het overzicht kwijt bent. Een overvolle mailbox, achterstallige administratie en een te volle agenda, om een paar voorbeelden te noemen. Samen met jou ga ik op zoek naar het achterliggende probleem zodat we dat vervolgens samen op kunnen lossen.” Caroline benadrukt hierbij bewust het woordje ‘samen’. “Het is immers niet de bedoeling dat ik het voor jou oplos, want dan loop je binnen de kortste tijd weer tegen dezelfde problemen aan. Vandaar dat we dus echt samen op zoek gaan naar die structurele oplossing.”

Structuur

Caroline wordt meteen enthousiast als ze het over haar werk heeft. Enthousiasme dat ze graag met anderen deelt. “Door gestructureerd te werken – en te leven – blijft er meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen. En met kleine stapjes kun je al grote veranderingen teweegbrengen. Precies dat wil ik overbrengen op anderen.”

www.carosorganizing.nl | 06-50556311 | info@carosorganizing.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)