Column

De kracht van heling begint bij balans

De kracht van heling begint bij balans

01-06-2021

Balans ontstaat wanneer de elementen lucht, vuur, water en aarde in evenwicht zijn. Vuur is je passie, je agni (spijsverteringsvuur), je instinct en emoties; Lucht bevindt zich door heel je lichaam, het brengt je in beweging en houdt je helder; Aarde houdt je gegrond door zijn aantrekkingskracht en helpt je dromen en ideeën vorm te geven; Water is je innerlijke drijfkracht en zorgt dat je weloverwogen handelt.

Kennismakingsactie maand juni 2021 € 297,- incl. 3 medicijnwiel consulten

Alles om ons heen is een spiegel van wat in je zit. Zit jij vast? Heb je een hobbel in je wiel, beweegt dit moeizaam en brengt ongezondheid. Jij bent het wiel! En jij bevat oneindige energie. Ook al voel je dit misschien nu niet zo. Je bent vergeten dat we Al-een zijn met de universele bron. Net als dieren, planten en mineralen.

Ik ben Jacqueline Brandes, transformatie therapeut en healer. Na een gewelddadige en narcistische relatie ontvlucht te zijn, zat ik als moeder van twee dochters van inmiddels 9 en 13 jaar oud financieel volledig aan de grond en was zelfs een tijdje dakloos. Ik zat zowel mentaal als fysiek helemaal vast in de modder. Mijn angsten, vecht- en vluchtgedrag loslaten heeft mij uiteindelijk mijn leven teruggegeven. Die transformatie gun ik iedereen. Om die reden heb ik de CREATE-methode ontwikkeld. Een onderbouwd stappenplan dat jou de inzichten geeft die je nodig hebt om belemmerende gedragspatronen en overtuigingen los te laten en het leven te creëren dat je voor jezelf voor ogen hebt. MunayQi betekent dan ook letterlijk ‘ben degene die je echt bent, in liefde vanuit je hart’.

En dat is precies wat ik nastreef: jou weer in contact laten komen met wie je in werkelijkheid bent en je in staat stellen om het uiterste uit jezelf te halen.

Natuurgeneeskunde en Coaching | Amstellaan 2, Purmerend | 06-50869750 | info@munayqi.nl | www.JacquelineBrandes.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding