Column

Het Nabestaandenloket ondersteunt de nabestaanden

Het Nabestaandenloket ondersteunt de nabestaanden

01-07-2021

Ligthart Uitvaartzorg biedt meer dan alleen de uitvaart. Mirelle Draaijer is een samenwerking aangegaan met het Nabestaandenloket. Het Nabestaandenloket is een dienst voor het opzeggen van abonnementen van een overledene en biedt inzichten en ondersteuning bij het afhandelen van de nalatenschap.

‘Samen met u verzorgen we de unieke en persoonlijke uitvaart van uw dierbare. Onze taak is luisteren, ontzorgen en organiseren.’

Na het overlijden van uw dierbare komt er een periode van gemis en het verwerken. De afwikkeling van de administratie en de erfenis kan als een berg aanvoelen, zeker in deze periode, maar het nabestaandenloket kan hierbij helpen. Zij hebben een overzichtelijk systeem ontwikkeld waarmee u abonnementen, accounts en contracten kunt stopzetten of overnemen. Hierbij zijn wachtwoorden, gebruikersnamen en klantnummers niet nodig. Het bespaart veel administratief werk en ergernis. Dit geeft meer rust en ruimte in deze emotionele periode van het leven.

U kunt bij deze service denken aan een heel breed pakket van opzeggingen of overnamen zoals: verzekeringen, bankzaken, goede doelen, loterijen, social media, telefonie, abonnementen, krant, tv, waterschap en vele andere organisaties.

Werkwijze met Nabestaandenloket Indien u als nabestaanden gebruik wilt maken van dit loket, ontvangt u van ons een inlogcode. Het filmpje op de site (https://ligthartuitvaartzorg.nl/voor-nabestaanden/) laat zien hoe het werkt. Bovendien kunt u met al uw vragen terecht bij het Nabestaandenloket via de telefoon en chat.

Met het Nabestaandenloket breiden wij onze persoonlijke begeleiding van Ligthart Uitvaartzorg uit met de expertise over het afwikkelen van de nalatenschap. Zo kunnen wij u als nabestaanden bij het volledige traject ook na een overlijden blijven ondersteunen.

Weiver 7, Krommenie | 06-34768926 | www.ligthartuitvaartzorg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)