Column

Als de mondkapjes afgaan

Als de mondkapjes afgaan

01-07-2021

Er wordt in de media gefluisterd dat straks bij het beëindigen van de COVID-maatregelen ook het dragen van de mondkapjes niet langer nodig is. Hoe leuk zou het dan zijn om uw gebit weer te laten zien als het er gezond, schoon en misschien wel witter uitziet dan ooit. Dus voor die tijd een bleekbehandeling kan een goed idee zijn.

Daarom bieden wij in de maanden juli en augustus onze bleekbehandeling aan met 10% korting.

In eerste instantie staat bij ons de gezondheid van het gebit voorop, maar een mooi wit gebit ziet er gewoon fraai uit. Er zijn heel veel methodes om je gebit witter te maken, maar daar zijn ook heel veel schadelijke materialen bij. Het is dus altijd verstandig om dit via uw tandarts of mondhygiënist te doen. Na lang onderzoek hebben wij een bleekmethode gevonden die veilig is en een mooi resultaat geeft.

De behandeling: allereerst moeten we er samen voor zorgen dat het gebit, dus vooral ook het tandvlees, gezond is en bespreken we of de bleekbehandeling voor uw gebit geschikt is. Daarna maken we afdrukken van uw gebit zodat er gepersonaliseerde bitjes gemaakt kunnen worden. Tijdens een volgende afspraak reinigen wij het gebit en krijgt u de materialen mee naar huis om thuis in een aantal dagen het gewenste resultaat te bereiken en krijgt u van ons de instructies hieromtrent. Het gebit zal zo’n 3 à 4 tinten lichter worden, wat na verloop van tijd wel iets terug zal lopen, afhankelijk van het tandglazuur en eet-, drink- en eventuele rookgewoonten. Het mooie is dan dat het thuis met de bitjes en de bleekgel weer opgefrist kan worden.

De verzekering vergoedt de bleekbehandeling niet, maar de mondhygiënebehandeling die daaraan vooraf gaat wel geheel of gedeeltelijk uit de aanvullende tandartsverzekering.

Heijermansstraat 143-A 1502 DJ Zaandam 075-6414653 www.medi-mondzorg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding