bruisende zaken

Een gaatjesvrije toekomst!

Een gaatjesvrije toekomst!

01-09-2021

Wij hebben bij Studio Kies de grote wens dat het voor alle kinderen mogelijk moet zijn om met een gezonde mond zonder gaatjes op te groeien.

Wil je meer informatie of jouw kind(eren) aanmelden voor de Poets Studio? Neem dan contact op met onze praktijk!

Wij hebben bij Studio Kies de grote wens dat het voor alle kinderen mogelijk moet zijn om met een gezonde mond zonder gaatjes op te groeien.

Een goed gebit is heel belangrijk voor je gezondheid. Hoe eerder je weet hoe je een gezond gebit kunt houden, hoe beter.

Veel ouders ervaren elke dag een strijd om het gebit van hun kind(eren) te poetsen of balen ervan dat hun kind ondanks dagelijks goed poetsen toch een gaatje heeft gekregen.

Wellicht maak je je er helemaal niet zo druk om omdat jouw kind nog melktanden heeft.

Wij willen graag helpen!

Met behulp van ons op maat gemaakte preventieplan ‘de Poets Studio’ willen wij ons inzetten om alle kinderen een gaatjesvrije toekomst te geven. Het programma bevat, naast goede voorlichting en instructie, alle materialen om je mond gezond te houden en de kosten worden volledig vergoed door de zorgverzekering.

Alle kinderen kunnen meedoen met het preventie-programma. Ook kinderen die gelukkig nog een gaaf gebit hebben adviseren we om mee te doen.

Het programma wordt aangepast aan de leeftijd en behoeftes van het kind (en de ouders).

Rode Ring 5, Assendelft 075-2400040 | info@studiokies.nl www.studiokies.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding