bruisende zaken

Haarstylist & Erkend Haarwerker

Haarstylist & Erkend Haarwerker

01-10-2021

Of u nu komt voor een nieuwe coupe of een mooie pruik of haarstuk, bij All Shades is iedereen welkom. “Het is mijn passie om al mijn klanten tevreden en met een lach op hun gezicht weer naar huis te laten gaan”, aldus eigenaresse Natasja Loswijk.

Van losse krullen tot afro kinky

Het verhaal start in 2000 als Natasja haar kappersdiploma behaalt. “Destijds ben ik meteen als hairstylist in een salon gaan werken. Daar ontmoette ik veel mensen met verschillende soorten haarproblemen. Ik vond het heel bijzonder om deze mensen te mogen helpen. Daar wilde ik meer mee gaan doen…”

Erkend Haarwerker

En het bleef voor Natasja niet bij slechts een goed voornemen. “Omstreeks 2012 ben ik begonnen met het maken van pruiken. Daarna volgden nog diverse opleidingen en cursussen en sinds 2019 mag ik mijzelf Erkend Haarwerker noemen.” Een titel waar ze met recht heel trots op is. “Als haarwerker help ik mensen aan een mooie, goed passende pruik die natuurlijk oogt en fijn zit. In veel gevallen gaat dit om mensen die bijvoorbeeld door ziekte of medicijngebruik last hebben van haaruitval en/of kale plekken.” All Shades is aangesloten bij diverse zorgverzekeraars waardoor vergoeding mogelijk is. Ook kunt u er terecht voor diverse black hair pruiken. “Van losse krullen tot afro kinky, alles is mogelijk. Laat ons gerust uw wensen weten zodat wij samen op zoek kunnen gaan naar een pruik of haarstukje die aan uw wensen voldoet en binnen uw budget past.”

Hairstylist

Naast het maken en leveren van pruiken en haarstukjes is Natasja als hairstylist nog steeds zeer actief. “Iedereen is welkom om bij mij in de kappersstoel plaats te nemen, van afro tot Europees haar. De klant is koning, daarom neem ik voor elke klant altijd uitgebreid de tijd. Bent u benieuwd of ik ook iets voor u kan betekenen? Informeer dan eens naar de mogelijkheden of maak meteen een afspraak.”

Eigenaar: Natasja Loswijk A.F. Savornin Lohmanstraat 2, Zaandam 06-87251637 info@allshades.nl www.allshades.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding