bruisende zaken

Pilates  		na corona

Pilates na corona

01-10-2021

De toenemende behoefte aan een veilige, effectieve en completere trainingsmethode verklaart waarom Pilates de afgelopen jaren zo’n populaire bewegingsvorm is geworden. Het is nu ook gebleken dat pilates heel goed inzetbaar is voor het herstellen van corona. We bieden hiervoor aparte lessenreeksen aan. Aan bod komen in deze reeks reeks: voeding, educatie en training. Deze vorm van Pilates heeft een hele andere kijk en zeer effectieve manier op het herstellen van corona dan het aanbod elders.

Interesse? Trakteer jezelf eens op een van onze lessen!

Rust is uiteindelijk een slechte heelmeester. Zo bieden we ook zwangerschapspilates, perfect pilates, power pilates, medical pilates en aerial pilates, oftewel pilates in de doeken en ook nog pilates op de reformers. Voor specifieke lichamelijke klachten zoals rug- en heupklachte of klachten aan de knieën hebben wij lessen met een klein groepje deelnemers om intensief hiermee aan de slag te gaan.

Is je interesse gewekt, trakteer jezelf dan eens op een van de lessen die wij verzorgen.

Tanja Sports House of Pilates Pakhuis Saigon Veerdijk 40E, Wormer 06-11017594 www.tanjasports.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)