Column

VIRTUELE MAAGBAND

VIRTUELE MAAGBAND

01-03-2022

Misschien ben je op 1 januari vol goede moed begonnen met lijnen. Maar hoe is het nu, ben je alweer gestopt? En zo ja, je hoeveelste dieet was dit? Schrale troost, je bent niet de enige. Tachtig procent van de mensen die lijnt, valt terug in oud gedrag en wordt zelfs zwaarder dan ervoor. Dat maakt wel duidelijk dat diëten geen structurele oplossing biedt.

En waarom lukt dat dan niet? Omdat je met diëten niet wezenlijk iets verandert aan de oorzaak van je overgewicht. En daardoor verval je – als je stopt met lijnen
- gewoon weer in je oude eetgewoontes. En dat is logisch, want 95% van alles wat je doet of denkt, doe je onbewust en in vaste patronen. Eten is ook zo’n patroon. Want misschien merk je wel op dat je altijd naar een zak chips grijpt als je ‘stress’ ervaart. Of dat je iedere dag alcohol drinkt om te ‘ontspannen’. Of dat je altijd koek bij de koffie eet, anders is het niet ‘gezellig’. Dat zijn allemaal patronen, vaste eetgewoontes. En het is erg lastig (en duurt lang) om deze gewoontes alleen op doorzettingsvermogen en wilskracht te veranderen.

In hypnose kom je gelijk in contact met het onbewuste en daar kun je deze vaste patronen wél snel veranderen. En daarom is gewichtsverlies met hypnotherapie ook blijvend. Moet je er wat voor doen? Zeker. Je stapt in een programma van 4 maanden. Waarin ik je met wekelijkse opdrachten/inzichten en 4 live hypnosessies begeleid tot de kern van jouw patronen, om deze – waar nodig – te veranderen. Maar je hoeft niet op dieet, beloofd!

VRAAG EEN GRATIS INTAKEGESPREK AAN!

De Groene Bark, unit 123 | Praktijk Vlielandstraat 2, Zaandam | Eigenaar: Nathalie Brendel | nulukthetwel.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding