Column

Een stralende lach…

Een stralende lach…

01-03-2022

Dat is toch wat we allemaal het liefst willen. Een gezond gebit waar je goed mee kunt eten en dat er goed uitziet als je lacht. Op het gebied van mondhygiëne producten is er dan ook heel veel te koop.

Maar wat is nu de juiste methode voor jouw gebit? Is een elektrische tandenborstel beter dan een handtandenborstel en moet die dan hard of zacht zijn? Kies je voor floss, tandenstokers of ragertjes? Moet je wel of geen spoelmiddel gebruiken? En maakt de keuze in tandpasta nog uit? We kunnen ons voorstellen dat je bij de drogist staat en even niet meer weet wat je kiezen moet.

Ook dan is een bezoek aan de mondhygiënist een uitkomst. Samen kun je kijken wat de beste methode is en vervolgens krijg je goede instructies om met een stralende glimlach het voorjaar in te gaan. Ook een goede reiniging door de mondhygiënist werkt daar natuurlijk aan mee! Maak daarom een afspraak bij ons, dan krijg je bij het eerste bezoek een goodie-bag gericht op jouw persoonlijke mondhygiëne instructies mee.

Behandeling door de mondhygiënist wordt geheel of gedeeltelijk uit de aanvullende tandartsverzekering vergoed.

Heijermansstraat 143-A 1502 DJ Zaandam 075-6414653 www.medi-mondzorg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding