bruisende zaken

Mannen deugen niet

Mannen deugen niet

01-04-2022

Toen hij uiteindelijk besloot om de stekker uit onze relatie te trekken, vocht ik niet voor onze relatie. Door mijn gekrenktheid kwam ik in een bevries- en vluchtmodus. Automatisch rolde mijn gekwetste muur omhoog toen mijn ‘out of the blue’ relatiebreuk als een energetische baksteen mijn buik vulde.

Herpak de regie over je leven door een inspiratie gesprek aan te vragen voor juni en ontvang dan GRATIS de ‘Formule naar een Gelukkig leven’ online training t.w.v. € 97,-.

Van jongs af aan ben ik gewend om me niet te laten kennen, krachtig en zelfstandig te zijn. Ik ben opgevoed met ‘mannen deugen niet’, ‘zorg voor jezelf’ en de welbekende innerlijke criticus fluisterde in mijn oor: ‘hij is je niet waard’, ‘je verdient beter’, ‘je redt het wel alleen’. Gezien dit zeker op waarheid berust, was het niet makkelijk die emotionele afhankelijkheid in body en mind los te laten.

Concessies

Want ik miste zelfvertrouwen. Hierdoor trok ik mij op aan zijn sexy charisma en werd ik geconfronteerd met mijn angst dat hij mij niet nodig had. Onbewust verviel ik in oude patronen van concessies doen. Mijn eigen behoeften, dromen en wensen durfde ik niet te delen en zette ik aan de kant om hem tevreden te houden. Met als gevolg dat ik mijn innerlijke kracht en uitstraling verloor. Ik wilde niets liever dan bij hem zijn. Want met hem, kan ik mij pas ontspannen. voel ik mij gelukkig ervaar ik weer een doel in mijn leven Foute boel, want dit is afhankelijk leunen op andermans energie, omdat ik de kwaliteiten zoals zelfvertrouwen, moed en veerkracht eventjes kwijt was.

Ik ben vast niet de enige die onzekerheid, onrust of een schuldgevoel opmerkt wanneer je weinig tijd hebt voor je partner of kinderen en niet de ouder of ondernemer bent die je zou willen zijn.

Als Natuurgeneeskundig Transformatie expert en loslaat coach help ik mensen die vastzitten in een relatie, in een burn-out, in het bedrijfsleven of na scheiding of verlies. Want ik gun iedereen een gelukkig leven.

Bevrijd je van blokkades, zodat er meer ruimte ontstaat voor geluk, innerlijke rust en dat droomleven, vormgegeven volgens jouw voorwaarden!

Amstellaan 2, Purmerend 06-50869750 | info@munayqi.nl www.munayqi.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)