Column

SLANK DE ZOMER IN  ZONDER DIEET!

SLANK DE ZOMER IN ZONDER DIEET!

01-04-2022

Het mooie weer komt eraan en je weet nu al dat die extra kilo’s je van de zomer dwars gaan zitten. Nu kan je wel weer het zoveelste dieet proberen, maar je kunt het ook eens over een heel andere boeg gooien. Wel eens aan hypnotherapie gedacht?

Met hypnose lukt het wel Verval je
- als je stopt met lijnen
- gewoon weer in je oude eetgewoontes? Met hypnose verander je deze patronen blijvend. Je krijgt een virtuele maagband waardoor je echt voelt dat je minder kunt eten. Daarnaast gaan we in vier live-sessies naar de kern van jouw (eet)patronen, om deze
- waar nodig
- te veranderen. Het is alsof je het oude eetprogramma overschrijft, als een softwareprogramma op de computer.

Moet je er wat voor doen? Zeker! Ik zeg altijd: “Het is als rijden op een e-bike. Je moet nog steeds zelf trappen, maar de weerstand valt weg. Het gaat gewoon vanzelf!”.

VRAAG EEN GRATIS INTAKEGESPREK AAN!

De Groene Bark, unit 123 | Praktijk Vlielandstraat 2, Zaandam | Eigenaar: Nathalie Brendel | nulukthetwel.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)