bruisende zaken

Slank de zomer in zonder dieet

Slank de zomer in zonder dieet

01-05-2022

Voor je gevoel heb je altijd alles wel redelijk onder controle. Behalve je gewicht, daar lijk je maar geen vat op te krijgen. En dat levert enorm veel frustratie op, omdat je waarschijnlijk al HEEL VEEL verschillende diëten hebt geprobeerd, maar ze allemaal maar eventjes volhoudt.

Hypnose is de beste manier om die kilo’s voorgoed kwijt te raken… Beloofd!

Het lijkt daardoor hopeloos om je streefgewicht te bereiken, laat staan te behouden. Want voordat je er erg in hebt, verval je weer in je oude, ongezonde eetgewoontes. En voel je je op dat punt – voor de zoveelste keer
- een echte mislukkeling, Gelukkig kan het anders! Met behulp van hypnotherapie laat ik jou ervaren hoe je blijvend kunt afvallen zonder te diëten. Ontdek hoe jij weer fit, energiek en vol zelfvertrouwen in je vel komt te zitten.

Leer hoe het onbewuste werkt. Verander negatieve overtuigingen over jezelf. Leer hoe je naar je lichaam luistert om het jojo-effect tegen te gaan.

Moet je er wat voor doen? Zeker! Ik zeg altijd: het is als rijden op een e-bike. Je moet nog steeds zelf trappen, maar de weerstand valt weg. Het gaat gewoon vanzelf!

VRAAG EEN GRATIS INTAKEGESPREK AAN!

De Groene Bark, unit 123 | Vlielandstraat 2, Zaandam | Eigenaar: Nathalie Brendel | www.nulukthetwel.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding