bruisende zaken

Hoe werkt het in de ouderenzorg?

Hoe werkt het in de ouderenzorg?

01-05-2022

Als je op leeftijd bent, en je situatie vraagt om medische aandacht, mantelzorgondersteuning, huishoudelijke hulp of (tijdelijke) opname, dan is ViVa! Zorggroep er voor jou. Betrokken medewerkers staan voor je klaar met zorg en persoonlijke aandacht. ViVa! biedt kwetsbare ouderen diensten op het gebied van wonen, welzijn en zorg op zeventien locaties in Zuid- en Midden-Kennemerland.

“ViVa! Zorggroep doet niet alleen geweldig werk voor de mensen die zorg nodig hebben, maar het is ook nog eens een geweldige werkgever”, vertelt Inge Duijn die als Helpende Plus werkzaam is op locatie De Santmark, een gezellig woonzorgcentrum in Castricum. “Ik houd van mijn werk en loop hier bij elkaar opgeteld al heel wat jaren rond. Het is mooi om samen met een geweldig team bewoners te helpen met persoonlijke zorg en aandacht. Verder krijgen we volop mogelijkheden om onszelf verder te ontwikkelen.”

Zorgmarkt

en mening waar Chris Peters, Coördinerend Verzorgende bij locatie De Boogaert in Castricum, zich graag bij aansluit. “Bij alles wat ViVa! Zorggroep doet, staat de kwaliteit van leven voorop, een benadering die door iedereen bijzonder wordt gewaardeerd.” Chris en Inge gaan dus dagelijks met heel veel plezier aan het werk. Plezier dat ze het liefst met nog veel meer mensen willen delen. “Vandaar dat er 12 mei, de Dag van de Zorg, bij zowel De Santmark als De Boogaert een open dag annex zorgmarkt wordt georganiseerd. Zo kunnen mensen ‘van buiten’ zelf ervaren hoe het er bij ons aan toegaat, wat voor activiteiten wij zoal bieden en waarom onze bewoners het hier zo goed naar hun zin hebben.” Inge vult aan: “Tegelijkertijd is het ook dé uitgelezen kans om nieuwe collega’s te werven. We geven een kijkje achter de schermen en laten zien wat ons werk in de ouderenzorg zoal inhoudt en wat er allemaal bij komt kijken. Want wat is het toch ontzettend mooi en dankbaar werk. Wie weet willen daarna heel veel mensen werken bij ViVa! Zorggroep. Dat zou mooi zijn!”

ViVa! Zorggroep | 088-9558000 | www.vivazorggroep.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)