bruisende zaken

Heel jouw blokkades en ontgrendel jouw potentieel

Heel jouw blokkades en ontgrendel jouw potentieel

01-06-2022

Voor diepe heling op fysiek, maar juist ook op mentaal en emotioneel niveau, gun jezelf dan een lichaamsgerichte loslaatsessie. Unieke combi in marma massage, healing en coaching twee uur à € 150.

Laat zwaarte en negatieve gedachten en gevoelens los. Geef jezelf de ruimte om te voelen wat je hart je ingeeft. Jacqueline is een Ayurveda massage- en Shiatsu-therapeut die met haar methode de innerlijke oorzaak aanpakt zodat jij ook datgene loslaat wat je (onbewust) niet los wilt, kan of durft te laten. Hierdoor verminder je stressklachten en spreek je het zelfherstellend vermogen aan, waarover ieder mens beschikt.

Regelmatige rustgevende behandelingen voor lichaam en geest dragen bij aan geluk en welzijn. MunayQi betekent: word je beste zelf in liefde. Stress Transformatie therapeut Jacqueline verlicht hoofdpijn, burn-out, slapeloosheid en boost zelfs je zelfvertrouwen met holistische massages.

MunayQi specials zijn de Shirodhara Ayurveda hoofdbehandeling en de Stress fix lichaamsmassage, inclusief medicinale olie, hotstone, deep tissue, shiatsu en voetreflexologie à € 82,50.

Reserveer nu deze liefdevolle aanraking en loslaatsessie voor een gelukkig en ontspannen gevoel.

Herken jij dit? Je mist wat geluksgevoel Je wilt meer in verbinding komen met wat je nu echt wilt Je wenst een transformatie in mindset En tegelijkertijd ontspanning en zelfliefde

Amstellaan 2, Purmerend | 06-50869750 | info@munayqi.nl | www.munayqi.n

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)