COLUMN

Het knippen van krullend haar... een vak apart

Het knippen van krullend haar... een vak apart

01-11-2022

Vrede, wie wil dat nou niet? Een wereld zonder oorlog en vijandelijkheden is een mooi en groot idealistisch streven. In het dagelijks leven streven we vaak naar kleinere vredesmomenten. Zo kan je elke ochtend een strijd hebben met je krullen. Wat je ook doet, het is elke dag een gevecht om ze in model te krijgen én te houden. Pluizen, uitzakken, de verkeerde kant op , je krullen lijken soms meer tegen je te werken dan mee te werken. Wil jij vrede sluiten met je krullen? Begin dan met een goede knipbeurt bij een gespecialiseerde krullenkapper.

Zuiddijk 139 | Zaandam | 075-6163875 | www.leeringenpartners.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding