Opvallen? Adverteer in Bruist

column

Haarverlies of andere haarproblemen?

Haarverlies of andere haarproblemen?

01-11-2022

Bij Fiona’s Kapsalon & Haarwerken bent u aan het juiste adres voor een persoonlijk en eerlijk advies.

Een intakegesprek is altijd vrijblijvend en geheel gratis. In dit gesprek leg ik alle mogelijkheden uit en kijken we samen of er een goede oplossing gevonden kan worden.

Bij medisch gerelateerd haarverlies als chemotherapie of alopecia ben ik uiteraard bij alle zorgverzekeraars aangesloten. Tevens ben ik ANKO gecertificeerd, wat inhoudt dat u ervan op aan kunt dat u professioneel en kundig wordt geholpen.

Haarbanden naar wens

Naast alle haarwerken en haarstukken die semi op maat of helemaal maatwerk worden geleverd, maak ik nu ook haarbanden naar wens.

Dit kan variëren van echt haar of synthetisch haar tot gemaakt van het eigen haar. Het gebruik van eigen haar kan bijvoorbeeld van toepassing zijn als men aan een chemotherapie begint. Alle haren worden dan verwerkt in een haarband die onder een mutsje gedragen kan worden.

Het voordeel hiervan is dat het een stuk minder warm is en dat het mutsje niet direct wordt geassocieerd met ziek zijn. Maar ook voor de dames met alopecia is het soms fijner om een haarband te dragen tijdens het wandelen of sporten.

Lambert Meliszstraat 29A, Westzaan | 06-24304074 | info@fionaskapsalon.nl | www.fionaskapsalon.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)