Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Tanja Sports House of Pilates wenst je fijne feestdagen!

Tanja Sports House of Pilates wenst je fijne feestdagen!

01-12-2022

We staan deze maand van maandag tot en met zaterdag voor je klaar met verschillende vormen van pilates. Medical Pilates, Perfect Pilates, Power Pilates en Pilates op onze reformer of in de Aerial doeken. We zijn er letterlijk en figuurlijk mee bevlogen!

Extra naast de pilates lessen

Ook onze behandelingen waarmee we de oorzaak van de lichamelijke klacht proberen te achterhalen staan tot je beschikking. Dit doen we met hands-on pilates en voor een totale benadering hebben we de MFT-massage. Een massage met kleding aan en niet zoals andere massages op de blote huid.

Gezondheidsvoordelen van onze aanpak

We benaderen het lichaam vanuit alle hoeken waardoor het bindweefsel beter met elkaar gaat samenwerken. Knieklachten kunnen bijvoorbeeld uit de heup komen en schouderklachten vanuit verkleving in de buik.

We zitten prachtig in elkaar, ga ermee aan de slag! We helpen je graag!

Voor meer informatie, zie de website: www.tanjasports.nl

Tanja Sports House of Pilates Pakhuis Saigon Veerdijk 40E, Wormer 06-11017594 www.tanjasports.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)