Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Wil je dit jaar ook eens een andere kijk op je lichaam? 

Wil je dit jaar ook eens een andere kijk op je lichaam? 

01-01-2023

Het losmaken van je dunne darm kan je heel veel ruimte opleveren met betrekking tot een diepere ademhaling, betere opname van voedingstoffen en ook verbetering van de beweging van je rug. 

Dat is toch een mooi begin van het nieuwe jaar?! Je gaat aan de slag met je lichaam en pakt het vanaf de kern aan. Dit geeft je uiteindelijk meer energie om te kunnen genieten van het leven.    Voor de beweging van je lichaam bieden wij vele pilates lessen per week aan. Je lichaam is als een soort tent in elkaar gezet. We zetten de botten (stokken) rechter, trekken de bindweefsellagen (tentdoek) in de juiste richtingen en met de puntjes op de i (de scheerlijnen) zetten we alles in de juiste positie. Een fijne en verantwoorde bewegingsvorm voor jong en oud!  Ga je in 2023 ook voor een schot in de roos?! 

Voor meer informatie, zie de website: www.tanjasports.nl

Pakhuis Saigon | Veerdijk 40E, Wormer | 06-11017594 | www.tanjasports.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)