Column

Hairweaves langer en voller haar nog voor de feestdagen!

Hairweaves langer en voller haar nog voor de feestdagen!

01-01-2023

Hairweaves, ook wel bekend als extensions, zijn een mooie en snelle uitkomst als je voller en/of langer haar wilt in korte tijd. Mooi voor de feestdagen maar ook mooi lang daarna!

Echt haar dat stevig vast zit

De hairweaves zijn banen van echt haar, hebben een breedte van 20cm en een lengte van 50 of 60cm. De banen worden met kleine kraaltjes in je haar genaaid, het zit dus stevig vast en voegt mooi in je eigen haar. Geen geplak, geen speldjes of dunne strengetjes maar mooie banen die goed vast zitten en waarvan de bevestiging nagenoeg niet te zien is.

Je kan alles doen met het haar, het is zelfs bestand tegen de hitte van een stijltang! Wel dien je de weaves wat extra verzorging te geven om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten. Het advies hierover krijg je uiteraard van ons mee.

Maatwerk

Het aantal hairweaves dat nodig is, is afhankelijk van wat jij wil (lengte, volume of allebei) maar ook van de eigenschappen van je eigen haar. Het is dus echt maatwerk. Om een juiste prijs te kunnen bepalen vragen we je dan ook om eerst een adviesafspraak te maken zodat we alles door kunnen spreken.

MEER INFO Kijk op https://www.leeringenpartners.nl/hairweaves/ voor meer info.

Zuiddijk 139 | Zaandam 075-6163875 | www.leeringenpartners.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding