bruisende zaken

Groene Uitvaart

Groene Uitvaart

01-02-2023

Al jaren breng je het oud papier naar de papierbak, scheid je plastic afval van het gewone afval en koop je zoveel mogelijk producten met een Fairtrade keurmerk. Alles om het milieu te sparen. En dan op een dag ga je dood en vind je je laatste rustplaats in een niet ecologisch verantwoorde kist. Logisch? Nee, want mensen die milieubewust leven, hebben ook vaak de wens voor een ‘groene’ uitvaart.

Ligthart Uitvaartzorg werkt samen met een bedrijf dat uitvaartkisten biedt met het Fairtrade keurmerk. Een keurmerk wat aangeeft dat de makers onder goede omstandigheden werken en een eerlijk loon ontvangen. Deze zogenaamde greencoffins worden gemaakt van ecologisch verantwoord geteelde gewassen, zoals bamboe, wilde ananas en bananenblad. Gewassen die na een oogst zonder de noodzaak tot herplanten weer aangroeien. Bovendien worden bij de productie uitsluitend milieuvriendelijke materialen gebruikt, waardoor de coffins volledig biologisch afbreekbaar zijn.

Mooi duurzaam Greencoffins passen niet alleen bij een milieubewuste levensstijl, maar zien er ook nog eens elegant, warm en natuurlijk uit. Een groene uitvaart? De greencoffin is een mooie toevoeging op wat er al bestaat. Leeft u milieubewust en heeft u een wenst voor een ‘groene’ uitvaart? Er is heel veel mogelijk!

Persoonlijk Betrokken Onafhankelijk Maatwerk

Weiver 7, Krommenie | 06-34768926 | mirelle @ligthartuitvaartzorg.nl | www.ligthartuitvaartzorg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding