Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Vergeet die dag- en nachtcrèmes, ga voor magie!

Vergeet die dag- en nachtcrèmes, ga voor magie!

01-02-2023

De feestmaand december is weer voorbij. Je hebt wellicht meer gesnoept en gedronken dan je lief is, veel gewerkt om alles op tijd af te ronden en te kort geslapen.

Dit alles verstoort het biologische ritme van je huid. Met als gevolg een gebrek aan energie om je huid te resetten. En nee, met enkel op tijd naar bed gaan ga je geen huidverbetering zien. Op biologisch huidniveau is verandering nodig! Want echte schoonheid komt van binnenuit. Een goede verzorging, gezonde voeding, een gebalanceerde levensstijl, maar vooral ook een gezonde mindset zijn belangrijk om je mooi te voelen. En daarvoor ben je bij Himani aan het juiste adres .

Als natuurgeneeskundig huidspecialiste werkt Jacqueline met Circadia huidverzorging die parabeenvrij is en inclusief zuivere plantenextracten, stamcellen, vitaminen en innovatieve peptiden huid verjongende technologie. Goed geformuleerde producten die van invloed zijn op jouw circadiaan ritme van de huid en daardoor je huidcel van voldoende energie voorzien om er fris en jonger uit te gaan zien! De verstoring in je (huid)ritme oplossen is onder andere mogelijk met de SWICH-behandeling, een alternatieve anti-ging behandeling voor ‘gewone’ peelings. Bij SWICH wordt er gewerkt met, zeg maar, de druivensuikers voor je huid: barnsteenzuur en pyrodruivenzuur. Het geeft instant energie aan de cellen, zonder een downtime of vervelling die je wel ervaart bij chemische peelings. Ga jij voor magie? Of je nu de huid wilt kalmeren na extracties, haar meer energie wilt geven of verjongen, vanuit het Himani gamma wordt je een gelaatsbehandeling op maat geadviseerd (vanaf €55,-), die de huid revitaliseert, hydrateert en geneest. Geschikt voor alle huidtypes, met of zonder problemen zoals acne of zonneschade.

Maak nu kennis met de Himani salon in Purmerend

Amstellaan 2, Purmerend | 06-50869750 | info@himani.eu | www.himani.eu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)