column

Rechte tanden op een natuurlijke manier!

Rechte tanden op een natuurlijke manier!

01-02-2023

Gewoonten als duimzuigen, incorrect slikgedrag en mond-ademhaling zorgen voor verstoring van de ontwikkeling van gezicht, kaakpositie en tanden.

Heb je vragen? Bel dan naar 075 – 240 0040. Maandag tot en met vrijdag: van 8:30 tot 12:30 uur.

In veel gevallen is het verstandig daar zo snel mogelijk iets aan te doen en niet te wachten totdat het kind is uitgewisseld. Door de oorzaak van de gebits-/kaakafwijking aan te pakken krijg je een beter en (nog belangrijker) blijvend resultaat.

Studio Kies behandelt kinderen met de Myobrace®.

Dit systeem: Corrigeert afwijkende mondgewoonten Ontwikkelt de kaken en lijnt deze uit Zet de tanden recht Optimaliseert de gezichtsontwikkeling Verbetert de algehele gezondheid De behandeling is het meest geschikt voor kinderen tussen 5 en 15 jaar, maar ook volwassenen kunnen baat hebben bij Myobrace. Myobrace wordt 1-2 uur per dag gedragen en gedurende de nacht.

Voor een gezonde mond en een stralende lach! Studio Kies is een moderne tandartspraktijk. Iedereen, van jong tot oud, is van harte welkom in de praktijk.

We bieden een professionele tandheelkundige behandeling in een prettige sfeer.

Je wordt altijd door dezelfde tandarts geholpen, dat helpt om je bij de tandarts snel op je gemak te voelen.

Je bent van harte welkom!

Wij scoren een 8.9! Benieuwd naar wat anderen van ons vinden? Studio Kies scoort maar liefst een 8.9 op Zorgkaart Nederland!

Rode Ring 5, Assendelft 075-2400040 | info@studiokies.nl www.studiokies.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)