Opvallen? Adverteer in Bruist

Column

Tanden bleken... nu ook bij Medi-Mondzorg Mondhygiënisten

Tanden bleken... nu ook bij Medi-Mondzorg Mondhygiënisten

01-03-2023

In eerste instantie staat bij ons de gezondheid van het gebit voorop, maar wij krijgen steeds vaker de vraag of het gebit ook witter kan. Er zijn heel veel methodes om je gebit witter te maken, maar daar zijn ook heel veel schadelijke materialen bij. Het is dus altijd verstandig om dit via uw tandarts of mondhygiënist te laten doen. Na lang onderzoek hebben wij een bleekmethode gevonden die veilig is en een mooi resultaat geeft.

Allereerst moeten we er samen voor zorgen dat het gebit, dus vooral ook het tandvlees, gezond is en bespreken we of de bleekbehandeling voor uw gebit geschikt is. Daarna maken we afdrukken van uw gebit zodat er gepersonaliseerde bitjes gemaakt kunnen worden. Tijdens een volgende afspraak reinigen wij het gebit en krijgt u de materialen mee naar huis om thuis in een aantal dagen het gewenste resultaat te bereiken en krijgt u van ons de instructies hieromtrent. Het gebit zal zo’n drie à vier tinten lichter worden, wat na verloop van tijd wel iets terug zal lopen, afhankelijk van het tandglazuur en eet-, drink- en eventuele rookgewoonten. Het mooie is dan dat het thuis met de bitjes en de bleekgel weer opgefrist kan worden.

Vergoedt de verzekering dit? De verzekering vergoedt de bleekbehandeling niet, maar wel de mondhygiëne behandeling die daaraan voorafgaat, geheel of gedeeltelijk uit de aanvullende tandartsverzekering.

Cornelis van Vugtstraat 8, Zaandam 06-18172779 www.medi-mondzorg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)