Opvallen? Adverteer in Bruist

column

Oost Meets West in de MFT Massages!

Oost Meets West in de MFT Massages!

01-04-2023

Myofasciale Thai Release Massages zijn een mooie aanvulling op de bewegingslessen bij ons in de studio. Het is de perfecte combinatie van oude oosterse stretching en tissue manipulatie met West-Europese Myfasciale Therapie.

In plaats van energielijnen of SENlijnen wordt gewerkt met myofasciale lijnen en fasciale manipulaties. MTR is een totale lichaamsbehandeling. Met de MTR massage ga je mee op een therapeutische reis, waarbij alle gewrichten en organen worden gestimuleerd en de flexibiliteit, gewrichtspijn, het ademhalingspatroon en de relaxatie verbeterd worden. De massage wordt door een vrouw gegeven aan een vrouw. De massage wordt gegeven met kleding aan en niet zoals andere massages op de blote huid.

Gezondheidsvoordelen van MTR behandelingen op een rijtje: Ontspanning en pijnverlichting Verhoogt de flexibiliteit Verbetert gewrichtsbewegingen Verbetert de bloedcirculatie Verlicht musculoskeletale pijn Verbetert immuniteit Bevordert mentale ontspanning Vermindert vermoeidheid Verbetert de slaap

Voor meer informatie, zie de website: www.tanjasports.nl

Tanja Sports House of Pilates Pakhuis Saigon Veerdijk 40E, Wormer 06-11017594 www.tanjasports.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)