Column

Je succesvol en gelukkig voelen?

Je succesvol en gelukkig voelen?

01-04-2023

Doe dan mee met de tiendaagse challenge ‘Afstemmen op de Bron’, zodat jij moeiteloos leert manifesteren vanuit je mooiste potentieel. Deze maand ben ik jarig en daarom geef ik jou deze training voor maar € 43,- excl. (vanaf mei 2023 € 111,-).

Wil jij jouw droomleven vormgeven en geluk, liefde en overvloed aantrekken?

Deze workshop is voor jou als je:


• het gevoel hebt dat je nu vastzit
• je jezelf altijd weggecijferd hebt
• je jouw overlevingsmodus wilt loslaten
• en innerlijke rust en overvloed wilt manifesteren

Doe je mee op mijn verjaardag?

Ik nodig je graag uit voor mijn tiendaagse ‘afstemmen op de bron’, waarin je elke dag nieuwe stappen, tips en tricks ontvangt die de verbinding met jezelf en anderen bekrachtigen, waardoor je lekker in je vel komt te zitten. Het is een workshop die jou de uitdaging biedt om in je kracht te komen, los van het ego en de positieve energie uit het kwantumveld door je heen te laten stromen.

Je gaat een keuze maken vanuit welke identiteit jij next level wilt gaan. Geloof mij als ik zeg dat jij de creator bent van jouw werkelijkheid.

Durf jij jezelf te confronteren met oud gedrag dat je niet meer dient?

Herschrijf oude programma’s en volg je hart!

Amstellaan 2, Purmerend | 06-50869750 info@munayqi.nl | www.munayqi.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding