COLUMN

LICHT EN LUCHTIG

LICHT EN LUCHTIG

01-05-2023

De veerkracht van je krullen kan het soms verliezen van de zwaarte van je haar. Dan is het lichter maken van je haar en het versterken van de veerkracht wat je nodig hebt om weer een luchtige bos krullen te krijgen.

Er zijn veel verschillende soorten krullen en haartypes en elke variant vraagt om een andere aanpak, zowel wat kniptechniek als wat verzorging en styling betreft. Wij knippen al ruim 25 jaar krullen met de door Brian McLean ontwikkelde CURLSYS®kniptechniek. Door intensieve trainingen en jaarlijkse masterclasses te volgen heeft Brian McLean ons ondertussen het McLeanCURLSYS® Mastercircle Membership toegekend. Tot nu toe hebben slechts 13 kappers in Nederland dit Membership toegekend gekregen.

Naast goed geknipte krullen geven we je ook graag advies over de verzorging en styling die past bij jouw type krullen. Volg je de Curly Girl methode, dan kan je met een gerust hart bij ons terecht.

Je krullen zijn bij ons in veilige handen.

Nieuwsgierig? Kijk op onze website voor meer informatie, foto’s en het maken van een afspraak (leeringenpartners.nl/kapsalon/curlsys/)

Zuiddijk 139 | Zaandam | 075-6163875 | www.leeringenpartners.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding