Column

Word jij gek van je eigen gedachten?

Word jij gek van je eigen gedachten?

01-05-2023

Omdat….. angst een dominante rol speelt in je leven, jij je teveel laat leiden door anderen, je vindt dat je niet goed genoeg bent of je door de negatieve gedachten en emoties jezelf blokkeert.

Krijg grip op je eigen gedachten!

Dit zijn enkele voorbeelden van overtuigingen die je bent gaan geloven en ze regelmatig herhaalt. Je bent het resultaat van je overtuigingen en negatieve gedachten. Dit straal je uit in je omgeving en dit denkpatroon, die je jezelf aangepraat hebt, daarin ben je vastgelopen. Je hebt jezelf onbewust een druk opgelegd.

Is dit herkenbaar voor jou?

Ik wil je heel graag handvatten aanreiken zodat jij nieuwe inzichten ontwikkelt en de negatieve gedachten en beperkende overtuigingen om gaat zetten naar positief denken. Op een laagdrempelige manier neem ik je stap voor stap mee in een 1 op 1 gesprek of een cursusprogramma die je zelfstandig thuis volgt “Mastering your Thoughts”, blijf meester over je gedachten en jouw keuzes.

Mind & Thoughts by Magda

Ik help je er graag mee!

Hertog Albrechtstraat 79, Bovenkarspel | 06-49412960 | mind.thoughts2019@gmail.com | www.mindthoughtsbymagda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding