bruisende zaken

Vris kappers bestaat in mei 20 jaar!

Vris kappers bestaat in mei 20 jaar!

01-05-2023

Marijke en haar team knippen alweer 20 jaar in het gezellige pandje aan het Weiver 4 in Krommenie. Dat moet gevierd worden!

Daarom houden ze op zaterdag 6 mei een knipmarathon van ’s morgens vroeg tot middernacht. Er wordt geknipt zonder afspraak en de opbrengsten zijn voor Het Vergeten Kind.

Marijke heeft zelf vier kinderen en vindt het belangrijk dat elk kind recht heeft op een mooie toekomst. Met de hulp van Het Vergeten Kind kunnen we ervoor zorgen dat de kinderen een veilige en stabiele plek hebben om te wonen, onbezorgd plezier kunnen hebben en een toekomst hebben om naar uit kijken! Marijke vertelt: “In 1992 begon ik als stagiaire bij Rob Peetoom in Haarlem en groeide uit tot topstyliste. In 2003 begon ik als franchise onderneemster onder de naam Rob Peetoom aan het Weiver in Krommenie. Na vele mooie jaren ben ik in 2011 onder mijn eigen naam verdergegaan. Het was tijd voor een nieuwe uitdaging! De naam VRIS komt voort uit de namen van mijn kinderen: Valerie, Rosella, Ian en Sven. Samen met mijn team heb ik een florerende kapsalon. Met veel aandacht, enthousiasme en passie voor het kappersvak werk ik elke dag weer met veel plezier!” Liefs, Marijke

Maak online je afspraak bij VRIS kappers in Krommenie via www.vriskappers.nl. Je kunt gratis voor de deur parkeren en wij verzorgen je haar NATUURLIJK.

Weiver 4 - 1561 XD Krommenie 075 640 80 90 INFO@VRISKAPPERS.NL www.vriskappers.nl VOLG ONS OOK OP FACEBOOK & Instagram

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding