Column

Mondzorg…  voorkomen is beter dan genezen

Mondzorg… voorkomen is beter dan genezen

01-05-2023

Het is bekend dat veel mensen in verband met alle prijsstijgingen de aanvullende tandartsverzekering hebben geschrapt en daarom dus ook niet meer naar de tandarts gaan. Dit is natuurlijk een schrijnend probleem.

Het is erg belangrijk om toch goed voor je gebit te blijven zorgen. Als je de mondzorg gaat mijden, kunnen er grote problemen ontstaan die erg slecht zijn voor je hele lichaam. Achterstallig onderhoud van het gebit brengt uiteindelijk forse kosten met zich mee. Neem bijvoorbeeld de beslissing om één keer per jaar naar de tandarts te gaan voor een controle en daarnaast één of twee keer per jaar naar de mondhygiënist voor het noodzakelijke onderhoud. Dat is echt geen overbodige luxe en zo houd je toch de controle over je (gezonde) gebit. Verder is het zeer belangrijk om te weten dat kinderen tot 18 jaar vanuit het basispakket gratis naar de tandarts en de mondhygiënist gaan. Als u als volwassene dan niet meer naar de tandarts of mondhygiëniste gaat, ontneem uw kinderen dan geen gezond gebit en zorg dat zij wel gezien worden!! U en zeker ook uw kinderen zijn van harte welkom bij mij in de praktijk!

Cornelis van Vugtstraat 8, Zaandam 06-18172779 www.medi-mondzorg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)