Opvallen? Adverteer in Bruist

column

Pilates en meer!

Pilates en meer!

01-06-2023

De toenemende behoefte aan een veilige, effectieve en completere trainingsmethode verklaart waarom pilates de afgelopen jaren zo’n populaire sport is geworden.

Lichamelijke klachten, wie heeft ze niet? Je wilt ervan af en je lekker in je vel voelen. Sporten hoort hier ook bij, maar vaak loop je dan weer tegen die pijntjes aan. Pijn is een signaal waar we in de lessen naar luisteren. Het heeft namelijk zoveel te vertellen. En we gaan proberen uit te vinden waar deze pijn vandaan komt. Je lichaam geeft echt aan wat het nodig heeft en wij begeleiden je daar graag bij. De pilates oefeningen worden op jouw lichaam afgestemd om ruimte te creëren en daardoor beweeg je vrijer, adem je dieper en krijg je meer energie! Wees lief voor je lijf en zet het bewust in beweging met pilates!

Kom eens een eerste ervaring met pilates opdoen. We zijn er letterlijk en figuurlijk mee bevlogen!

Interesse? Trakteer jezelf eens op een van onze lessen!

Tanja Sports House of Pilates Pakhuis Saigon Veerdijk 40E, Wormer 06-11017594 www.tanjasports.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)