Opvallen? Adverteer in Bruist

Column

Leer je overlevingsmodus loslaten in lichaam en geest  dan ga je zien wat echt belangrijk is

Leer je overlevingsmodus loslaten in lichaam en geest dan ga je zien wat echt belangrijk is

01-06-2023

Negatieve gedachten en gevoelens nemen de overhand. Je slaapt onrustig. Bent vaak moe. Twijfels, angsten en onzekerheden, je bent ze zat en je bent toe aan innerlijke rust en kracht.

De behoefte om iets te bereiken en er voor iedereen te zijn (behalve voor jezelf), omdat het lijkt dat de omgeving dit eist, sla jij op als spanning in je lichaam. Je staat regelmatig zinloos op scherp. Bij het woordje ‘moeten’ of door vastklampen aan verleden of toekomst. Maar heb jij ooit iets ervaren, gedaan, gedacht of gevoeld buiten het Nu om? Er zullen altijd mensen zijn die jou niet behandelen zoals jij behandelt wilt worden. Vechten met ‘wat is’ en (nog) niet gaat zoals jij wilt, werkt niet. Onafhankelijk opstellen en je eigen leven vormgeven kan echt!

De oplossing is loslaten en opladen.

Loslaten is niet opgeven, maar juist ontspannen. Dan pas kan de energie stromen en manifesteer je jouw droomleven en -business.

Makkelijker gezegd dan gedaan? Tip, vraag hulp en ga van stress naar KrijgerGodinnen power!

Amstellaan 2, Purmerend | 06-50869750 info@munayqi.nl | www.munayqi.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)